SESSIES


Sessie


Mijn sessies zijn persoonlijk en voor iedereen anders. Ieder mens is uniek met zijn eigen fysieke, emotionele, geestelijke en energetische gesteldheid, leefstijl, voedingspatroon, culturele, historische en genetische achtergrond. Ook zijn er veel verschillende hulpvragen: depressie, allergieën, lichamelijke klachten of pijn, angst, verdriet, verslaving, spirituele groei, verlichting, relatieproblemen.

Wat er in een sessie gebeurt, hangt dus af van de persoon en zijn hulpvraag. Ik gebruik de kracht van de combinatie van duizenden jaar oude Indiase wetenschap, Chinese accupunctuur en westerse meetapparatuur gezamenlijk, als mijn instrumentarium.

Waar kun je aan denken?

  • Healing-meditaties & visualisaties: met meditaties en visualisaties ga je op zoek naar je innerlijke authentieke zelf. Je ervaart dat je voorbij de ‘beperking’ van je eigen lichaam, jezelf kunt verbinden met je omgeving (natuur) en de kosmos als geheel. Je gaat een innerlijke ruimte ontdekken van rust, liefde en geluk, waarin je één wordt met alles om je heen. Ik help je hierbij ook met healing en ademoefeningen, om je ‘bagage op te ruimen’ en je energieniveaus te laten stijgen.
  • Vedische levenshoroscoop: deze wordt gemaakt door een Indiase pandit (priester) die al 50 jaar deze wetenschap praktiseert. De priester begeleidt je - samen met mij - vanaf het moment dat hij je horoscoop heeft gemaakt. Hij geeft advies over al je levensvragen en je emotionele, geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Hij helpt je het levenspad gemakkelijker te bewandelen, doordat hij inzichten over de struikelblokken in je leven zichtbaar maakt en manieren aanreikt om die op te lossen of te verzachten.
  • De Vedische wetenschap: het overbrengen van theoretische kennis voortkomend uit de Vedische wetenschap. B.v. wat zijn chakra’s eigenlijk, hoe kun je ze ervaren en eventuele blokkades oplossen. 
  • Elektro Acupunctuur naar Voll (EAV): gaat terug naar duizenden jaren oude tradities. Met dit speciale apparaat, worden de klassieke accupunctuur punten, die verbonden zijn met verschillende lichaamsorganen, gemeten. De methode meet de energiehuishouding van het lichaam: toont een tekort of een overschot aan energie op het betreffende meetpunt.
  • Het doel is de hoofdoorzaken van een probleem of ziekte aan te pakken. Vele fysieke problemen worden behandeld, te denken valt aan allergieën, voedingsstoffen intoleranties, huidziekten, stofwisselingsproblemen, longproblemen, de ziekte van Lyme, migraine en eetstoornissen. In combinatie met homeopathie, kruiden, vitamines én de Vedische voedingsleer worden problemen permanent opgelost.

Wat leveren de sessies

Je vindt blijvende balans en eenheid in de verschillende aspecten van je zijn: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Met andere woorden je ervaart algehele gezondheid: bewustwording van je authentieke zelf.

Door de sessies bevrijd je jezelf van de beperkingen van oude patronen en gewoonten, die je onbewust o.a. vanuit je opvoeding (en vorige levens) hebt meegenomen. Patronen die je in je vrijheid beperkten, een negatieve invloed op je lichaam en je geest hadden en zelfs tot ziekten konden leiden.

De sessies stellen je in staat je volledige potentieel, op alle gebieden van het je wezen/zijn, te realiseren. Wat resulteert in een gelukkig mens.