Sessie
 

 


Hulpvraag

Depressie, lichamelijke klachten of pijn, allergieën, huidziekten, longproblemen, de ziekte van Lyme, migraine, eetstoornissen, angst, verdriet, verslaving, relatieproblemen, spirituele groei, verlichting; het zijn allemaal hulpvragen, waarmee ik je graag help.

 

Proces

Intake (45 min) (gratis)

We maken kennis met elkaar waarin we je wensen, behoeften, of hulpvraag bespreken. Daarna maken we samen een plan van aanpak.

Sessie (1uur) ( vrije gave: geef wat je kunt missen)

De sessies zijn persoonlijk en voor iedereen anders. Ieder mens is uniek met zijn eigen fysieke, emotionele, geestelijke en energetische gesteldheid, leefstijl, voedingspatroon, culturele, historische en genetische achtergrond.

Methoden

De methoden worden afgestemd op de hulpvraag en de persoon. Ze zijn gebaseerd op mijn 15 jarige ervaring en kennis van de Vedische wetenschap, klassieke Indiase yogabeoefening, Vedische astrologie, Vedische meditatie, Vedische voedingsleer, Elektro Accupunctuur naar Voll (EVA), homeopathie en regressie.

Met Elektro Acupunctuur naar Voll (EVA), meten we de energiehuishouding van je lichaam. Het apparaat toont een tekort of een overschot aan energie op bepaalde meetpunten. Met de Vedische voedingsleer kunnen we je eetpatroon analyseren, bijstellen en waar nodig veranderen. Met een combinatie van EAV, homeopathie, kruiden, vitamines én de Vedische voedingsleer pakken we de oorzaken van een lichamelijk probleem of ziekte aan. 

Met Healing-meditaties & visualisaties ga je op zoek naar je innerlijke authentieke zelf. Je ervaart dat je voorbij de ‘beperking’ van je eigen lichaam, jezelf kunt verbinden met je omgeving (natuur) en de kosmos als geheel. Je gaat een innerlijke ruimte ontdekken van rust, liefde en geluk, waarin je één wordt met alles om je heen. Ik help je hierbij met healing en ademoefeningen, om je ‘oude bagage op te ruimen’ en je energieniveaus te laten stijgen. 

Door de eeuwenoude heilige Indiase geschriften krijgen we toegang tot een leefwijze gericht op spirituele groei. We maken kennis met vele verhalen en metaforen uit deze geschriften, die levenswijsheden omvatten. Maar we nemen niet alleen de informatie tot ons we zullen die ook in de praktijk ervaren. B.v. we leren wat chakra’s eigenlijk zijn, hoe je ze kunt ervaren en vooral hoe je eventuele blokkades kunt opheffen.  

De Vedische levenshoroscoop geeft inzicht in al je levensvragen en je emotionele, geestelijke en lichamelijke gesteldheid. De horoscoop wordt gemaakt door een Indiase pandit (priester) die deze wetenschap al 50 jaar praktiseert.  De priester helpt je - samen met mij- het levenspad gemakkelijker te bewandelen, doordat hij inzichten over de struikelblokken in je leven zichtbaar maakt en manieren aanreikt om die op te lossen of te verzachten.